Edicioni i 20-të i festivalit të poezisë “Ditët e Naimit”

Edicioni i 20-të i festivalit të poezisë “Ditët e Naimit”

Tetova për 20 vite rrradhazi ka ushqyer pasionin e pashuar për të bukurën e shkruar, dhe dëshmi për këtë është padyshim edicioni i 20-të i festivalit të poezisë Ditët e Naimit. Mbi 30 poet, nga shumë vende anembanë botës si Danimarka, Norvergjia, Franca SHBA etj, sot hapën këtë festival duke recituar në skenën e madhe të Qendrës për Kulturë veprat e tyre më të spikatura. Në hapjen e festiavlit ishte edhe laureati i këtij viti, poeti i madh Kuei Shien Lee nga Tajavani i cili para publikut u prezantua me veprën e tij poetike të titulluar Transfuzion.
Ditët në vazhdim festivali do të bart aktivitetet edhe në Prishtinë.

Teuta Arifi's photo.