Edukatorja djeg me kafe nje femije ne çerdhe

Ne nje çerdhe ne Shkup nje edukatore nga pagujdesia ka derdhur kafen ne fytyre. Rasti eshte paraqitur nga prindi i femijes i cili ka theskuar se femija ka qene i shtrire ne shtrat dhe edukatorja ka djegur me kafe femijen nga pakujdesia. Femija eshte djegur ne fytyre dhe derguar ne qendren klinike ne Shkup. Ministria e puneve te brendshme eshte ne kerkim te edukatores se panjohur.