” Eja dhe ti provoje shamine” do te mbahet ne Shkup

 Ne Shkup me date 1 shkurt nga ora 11 deri ne oren 16 do te shenohet dita boteroree hixhabit.
Ne kete date ne çarshine e vjeter ne Shkup  do te shenohet simbolikisht kjo dite boterore ku jane te ftuara te gjitha femrat qe per nje dite te provojne shamine. Ky organizim do te
mbahet me moton “eja dhe ti provoje shamine”/antpress