Ejup Alimi:Realitetin e ri të ndertuar bashkarisht me miqtë tanë

Deputeti dhe kryesusi i grupit parlamentrë të BDI-së, Ejup Alimi në një postim ne Facebook ka evakuar një kujtim me ushtarët Amerikan të KFOR-it,duke rikujtuar rrugetimin e shtet ndërtimit të Republikës së Kosovës dhe realitetit të ri të krujuar në Ballkan

Ja postimi i tijë :Realitetin e ri të ndertuar bashkarisht me miqtë tanë.
Ky realitet, kjo e sotme, duhet të pranohet nga demokracitë botërore, gjithnjë duke respektuar parimet e fqinjësisë së mirë