Ekipi Mjekësor që u përkujdes për Ziadin Selën (Foto)

“Ishte kënaqësi dhe privilegj për mua që të pres,të kujdesem gjat gjith kohës dhe të përcjell për në shtëpi Kryeatrin Ziadin Sela
Falenderim për gjith stafin mjeksor për punën e palodhshme dhe me plot vullnet…

Image

Falenderim i veçantë për Drejtorin e Spitalit Klinik Tetovë Dr Florin Besimi që na mundësoi kushte perfekte dhe maksimale për punë ….” është shprehur njëri nga mjekët.