Ekskluzive: Alsat mëson emrat e ministrave të BDI-së

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim sonte vendosi që me dikasterin e ekonomisë të udhëheq Kreshnik Bekteshi, Bylent Salihu me Ministrinë e drejtësisë, Sadulla Duraku, ministër i ekologjisë, Bujar Osmani, zv/kryeministër për euro-integrime dhe Hazbi Lika, zv/ kryeministër për Marrëveshjen e Ohrit. Ndërkohë që kryesia e BDI-së është duke vazhduar akoma.