Ekskluzive: Si u shpëtua Ziadin Sela? Sonte ne “Programin 200”

Ekskluzive: Si u shpëtua Ziadin Sela?
Flet shpëtuesi i tij Abdylfeta Alimi, punonjës i sigurisë në Parlamentin e Maqedonisë. Gjithashtu, Arben Taravari sekretar i përgjithshëm i LR PDSH, Lupço Nikollovski, deputeti tjetër që kishtë lëndime të mëdha dhe gazetarja e cila ishte e ngujuar Natasha Stojanovska.Sonte ne ora 22.30 ne Alsatm