Ekskluzive:Martohet Leonora Poloska

Pas fejesë Leonora Poloska sot është kurorëzuar me partnerin e saj Andin Randobrava. Ja dhe statusi i tyre ne facebook:  Sot me datën 21.09.2016. Zyrtarisht me vullnet të lirë nënshkrova Kapitullimin tim.Faleminderit të Gjithë miqëve dhe dashamirëve për përkrahjen tuaj./antpressfb_img_1474477291368 fb_img_1474477288511 fb_img_1474477285059 fb_img_1474477276481