Eksluzive/ Artistja Inva Mula vizite ne Çarshine e Shkupit/Foto

Ne Çarshine e Shkupit ishte prezente artistja shqiptare me fame boterore Inva Mula. Arsyeja e saj per te vizituar Shkupin ishte ngase ajo  ishte prezente ne operen e Don Giovani ne te cilen rol kryesor kishte sopranoja nga Maqedonia Deshira Ahmeti Kerliu,njofton portali Antpress. Inva Mula se bashku me bashkeshortin e saj si dhe  koleget  ka ndare edhe kohen per nje shetitje ne Çarshine e Shkupit./Antpress