Ekspertët gjerman vizituan KF “Shkëndijën”

Gjatë ditës së djeshme në ndeshjen mes Shkëndijës dhe Bregallnicës të cilën e fituan vendasit me rezultat 5:2 ka ndjekur nga afër ndeshjen bashkëpronari i Sports Total Dirk Hebel dhe bashkëpuntori i tyre Naser Sali Siç bëmë të ditur kohë më parë kompania Sports Total, nga bisedimet e mëparshme erdhi edhe takimi me udhëheqësit e Shkëndijës së Tetovës gjegjësisht me bashkëpronarin e kompanisë për menaxhim me futbollistët, Sports Total, Dirk Hebel. Bisedimet vazhdojnë për ofrimin e koncepteve të paraqitur nga ana e Dirk Hebel gjegjësisht plani i tyre për ekipin e “kuq e zinjve”. /kohanews