Eksplodim mengjesin e sotshem ne nje metro ne Moske, ka te lenduar

.Mengjesin e sotshem ka ndodhur nje eksplodim i fuqishem ne metro ne Moske,Rusi. Siç raporotjne mediumet ne rajon dy veta jane rende te lenduar.

.Shkak i eksplodimit ka ardhur nga gazi, policia dhe ndihma e shpejte menjhere kane aritur ne vendin e ngjarjes.

Lajmin per eksplodimin e ka vertetuar edhe metro stacioni ne Tweeter, per me shume detaje do te kete en vazhdim