Eksplodim ne Oher, nje i lenduar

Eksplodimi ka ndodhur mbreme rreth ores 23, ne nje banese ku ka ndodhur nje detonim dhe si pasoje ka bere deme materiale, shkaterim te nderteses dhe veturave te parkuara pereth, si dhe shqetesim tek banoret, percjell antpress.

Ne vend ngjarje kane arritur ekipi i zjarrfikseve dhe policia ku si fillim kane vlersuar se eksplodimi ka ndodhure si pasoje e gazit.

Ndersa i lenduari eshte derguar ne spitalin e Ohrit me lendime te lehta trupore dhe jashte rrezikut per jete./Antpress