Ekspozitë “Veçoritë e hershme të qytetërimit në Evropë

Sot bëhet hapja e ekspozitës “Veçoritë më të hershme të qytetërimit në Evropë”, nga autori Tomor Kastrati.

Ekspozita është arkeologjike, tematike dhe do të jetë e përbërë nga materiali i pabotuar i Muzeut të Kosovës, nga koleksioni i periudhës Neolitit dhe Eneolitit.