Elbasan/ Konviktorja del në ballkon dhe “nxjerr” të pasmet, “çmenden” komshinjtë (FOTO)

Disa persona nga Elbasani kanë mbetur të habitur kur kanë parë sjelljen e një konviktoreje në Elbasan.

Dy vajza po bisedonin mes tyre duke u ngrohur në diell. Njëra nga vajzat ndodhej në ballkon, kurse tjetra e kishte kapërcyer bordurën e tij duke dalë jashtë dhe kishte kthyer të pasmet në mënyrë demostrative ndaj pallatit përballë.

Ndoshta vajza këtë e kishte diçka të zakonshme, por djemtë që patën rastin ta shikonin, u “shastisën” nga pamja që u doli përpara syve. Nuk dihet nëse patën guximin që përveçse të bënin këto foto, të shkonin edhe tek vajzat dhe t’u kërkonin ndonjë numër telefoni. Gjasat janë që jo.

Sponsored by Revcontent

MOS I HUM