‘Elifi’ kapet mat me aktorin e njohur të filmit “Ezel”

Tuba Buyukustaun është përfolur se do të ndahet nga bashkëshorti i saj, Onur Saylak. Dhe si për ti hedhur zjarrit benzinë ajo është fotografuar me aktorin Erkan Avci, i cili njihet për publikun shqiptarë për rolin e tij tek “EZEL”.
Ata kanë kaluar një mbrëmje të këndshme duke qeshur me njeri tjetrin dhe kur kanë dalë nga lokali kanë qenë dorë për dorë.
E pyetur nëse do të jepte ndonjë shpjegim për këtë, ajo është shprehur se çfarë do që të thotë do të perceptohet ndrysh, kështu që janë larguar pa dhënë asnjë deklarate.
tuba