Elisona: Donald, më ke lënë shtatzënë! Ai: Çfarë thua?! Unë jam steril

 

Në krevat, Donaldi dhe Elisona diskutojnë dhe bëjnë batuta me njëri-tjetrin dhe këtyre batutave u bashkohet edhe “komshiu” Olsi.

Olsi i i thotë Elisonës se “do t’i lërë granadën në dorë”, ndërsa Elisona i drejtohet Donaldit me një deklaratë të fortë.

“Donald, më ke lënë shtatzënë”, i thotë ajo.

“Çfarë thua moj?! Unë jam steril!”, i përgjigjet ai.

Më pas, Olsi pyet Elisonën nëse e pëlqen Donaldin pa mjekër. Ajo i thotë “jo” dhe Donaldi shpjegon pse.

“Se dukem si konviktor, prandaj”, shton ai, duke iu rikthyer bisedës së mëparshme.

“Dobësohu pra, lopë!”, i thotë ai Elisonës me shaka dhe më pas çifti puthet e përqafohet.