Emigranti qëndroi 24 orë në një kamion

14409188_10208929377345380_1215698533_n-655x356Kjo foto është siguruar nga roja civile spanjolle dhe tregon momentin kur një emigrant është gjetur i fshehur në një kamion për të shkuar në Gadishullin Iberik nga Melilla, enklavë spanjolle në veri të Afrikës.
Fotoja është bërë më 21 shtator 2016.
I riu ka qëndruar për 24 orë në një hapësirë kaq të vogël, teksa kamioni është ankoruar në bordin e një anijeje. Fotoja është publikuar nga EPA.
14409188_10208929377345380_1215698533_n