Emisioni maroken u mëson grave si të fshehin të rrahurat e bashkëshortëve me grim (Video)

Një video e shkurtër e transmetuar në një televizion maroken, ku jepeshin këshilla si të mbulohen me grim të rrahurat dhe shenjat e dhunës familjare dhe abuzimit, jo vetëm që u kritikua ashpër nga shumë gra të indinjuara por madje coi në nisjen e një peticioni kundër tij

Por tashmë , televizioni maroken “2M” ka kërkuar falje për transmetimin e videos.

Emisioni i përditshëm me profil femëror,  “Sabahiyat” ka kërkuar falje sot për transmetimin e videos së javë s së kaluar, dhe ka premtuar se do të jetë më i kujdesshëm në të ardhmen.

Programi paraqiti një demonstrim “për t’ju treguar grave grimin që mund të përdornin për të mbuluar të mavijosurat  dhe të nxirat në fytyrë  pikërisht të mërkurën e kaluar që shënonte Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Kundër Grave.

Videoja e postuar në internet shkaktoi zemërim në rrjetet sociale aq sa 2.000 persona nënshkruan një peticion dhe ia dërguan Autoritetit të Lartë të Marokut për Komunikimet Audiovizuale, i cili e ka thirrur një takim për sot.

Sponsored by Revcontent

From the Web

5 Tips to Kill Belly Fat in Two Weeks!
Stop The Struggle – Lose Belly Fat In 2 Simple Steps
7 Things That Happen when You Do Planks Every Day
Macedonia: Watch This Shocking Video Before It Gets Banned By Millionaires!
Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Revcontent Talks The Importance of User Experience
Sponsored by Revcontent

From the Web

5 Tips to Kill Belly Fat in Two Weeks!
Stop The Struggle – Lose Belly Fat In 2 Simple Steps
7 Things That Happen when You Do Planks Every Day
Macedonia: Watch This Shocking Video Before It Gets Banned By Millionaires!
Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Revcontent Talks The Importance of User Experience