Ende nuk dihet se a ka te plagosur shqiptare nga sulmi ne Berlin

Nga ngjarja e rende qe ndodhi sot ne Berlin ende nuk asnje informacion se kush jane te vrare dhe te plagosur. Antpress pret informacion nga ambasada e Maqedonise ne Gjermani per te treguar ne lidhje me te lenduarit, gjithashtu presim edhe informacione nga ambasadat tjera te Kosoves dhe Shqiperise.Shpresojme qe asnje shqiptare te mos jete viktim nga keto sulme./Antpress