Era Istrefi me pamje te re

Këngëtarja Era Istrefi  përveçse është mjaft e talentuar, ka dhe stilin e saj të veçantë në paraqitje, ndryshe nga të tjerat.

Siç e shohim në një foto të publikuar në “Instagram”, kosovarja ka bërë një ndryshim në imazhin e saj. Duket se ajo ka ndryshuar ngjyrën e flokëve. Ngjyra gri vetës Erës do të mund t’i shkonte kaq shumë.

1480613901era

1480613920_2-11480613953_7