Erdogan thotë se Turqia dhe Serbia janë dy vende kyçe në Ballkan

Turkish President Recep Tayyip Erdogan speaks at the National Palace in Mexico City on February 12, 2015. Erdogan is in Mexico on a two-day official visit. AFP PHOTO/ Yuri CORTEZ (Photo credit should read YURI CORTEZ/AFP/Getty Images)

Serbia dhe Turqia janë dy vende kyçe në Ballkan dhe bashkëpunimi i tyre është thelbësor për ruajtjen e stabilitetit, paqes dhe prosperitetit në Ballkan dhe në Evropë, ka thënë Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan

“Turqia dhe Serbia janë dy vende kyçe në Ballkan. Si Turqia fushë kyçe për paqen dhe stabilitetin, kështu është Serbia në Ballkan,e cila ka një strukturë multi-etnike, multikulturore dhe dinamike, në një pozicion për të hapë rrugë për rajonin”, ka thënë Erdogan menjëherë pas arritjes së tij në Beograd.