Ermelinda Lajcaj malesorja qe i kendon “Malesores”

Ermelinda Lajcaj eshte kengetare  nga Malesia e madhe ,por qe e vogel eshte shperngulur ne Gjermani ku dhe atje vazhdon te jetoje dhe veproje. Mirepo edhe pas largimnit nga vendlindja ajo ende vazhon ti kendoje atdheut dhe vendlindjes. Pikerisht arsyet qe ajo ka lene vendlindjen kane bere

qe ajo te realizoje kenget siq jane: “Atdheu” dhe ‘Merre Malesoren”. Ajo gjitahshtu ka realizuar albumin e saje “Bardh e Zi” album ky i perbere nga 8 kenge me zhanre te ndryshem. /Antpress