Ermira fjalë të mëdha për Hazbi Likën, ja çka thotë

Ish deputetja nga BDI-ja, Emira Mehmeti pas nominimit të Hazbi Likës komandant Qelës për zëvendëskryeministër, ka theksuar se pikërisht LIka e ka mbjatur të gjallë frymën anti-VMRO-së brenda BDI-së, njofton Antpress

“Mes tjerash, Hazbi Lika ka qene Deputet ne perberjen parlamentare 2014-2017. Ai ka mbajtur te gjalle frymen anti-VMRO ne grup parlamentar dhe ka luajtur rol vendimtar ne bllokimin e disa projekteve kyce nacional-shoviniste te VMRO. Hazbi Lika i ka prire grupit te deputeteve qe kundershtuan dhe penguan miratimin e stemes me luan dhe ndryshimet kushtetuese sipas tekave te VMRO. Hazbi Lika ne heshtje ka bojkotuar punen e Kuvendit per te deshmuar mospajtimin e tij me koalicionin BDI-VMRO dhe sidomos me nacional-shovinizmin e VMRO gjate ushtrimit te pushtetit”, shkruan Ermira Mehmeti.