Ermira Mehmeti, Big Mama dhe Shpat Kasapi ne Klubin e femijeve te lumtur/Foto

Ne vitet e 90 ne Maqedoni nga televizioni i Maqedonise ne gjuhen shqipe organizohej program per femije ” Klubi i femijeve te lumtur”. Ne kete foto mund te shihni Ermira Mehmetin si moderatore e ketij programi si dhe ne foto shihet edhe kengetarja Big Mama(e fundit ulur ) e cila ne ate kohe kishte rreth 6 vjet./antpress