Ermonela Jaho dhe Placido Domingo me koncert në Oman

Ky koncert që do të vjen nën dirigjimin e Eugene Kohn do të mbahet më 11 janar dhe do të fillojë në ora 19:00.

Sopranoja e famshme shqiptare Ermonela Jaho dhe tenori super i njohur Placido Domingo do të prezantohen me një koncert të përbashkët në Oman në oyal Opera House Muscat”, shkruan KultPlus.

Ky koncert që do të vjen nën dirigjimin e Eugene Kohn do të mbahet më 11 janar dhe do të fillojë në ora 19:00.