Fabrika e Begjet Pacollit prodhime per marka te njohura boterore

Ne statusin e tije ne facebook Behgjet Pacolii ka shkuar:Diçka për të qenë krenarë. Sot është bërë 1 vjet nga hapja e fabrikës së lekurës në Gjakovë. Nga kjo fabrikë, çdo vit prodhohen mbi 50 000 çanta, nga markat më të njohura botërore. Të gjitha për tregun e jashtëm. Kjo fabrikë është hapur me kapacitetin tim, dhe pa asnjë përkrahje nga Qeveria. As që janë interesuar të na vizitojnë. Jam i lumtur që vetëm nga kjo fabrikë, të gëzojnë të ardhura mbi 70 familje./antpress