Facebook lançon edhe Live Audio

Facebook është duke e lançuar një tipar të ri të quajtur Live Audio, për të cilin rrjeti social ka thënë se është alternativa e re e Live Video për disa partnerë të saj.

Kompania ka bërë partneritet me BBC World Service, LBC, Harper Collins dhe autorët sikurse Adam Grant dhe Brit Bennett.

Facebook kanë thënë se do të zgjerohet me funksionin e saj të ri të Live Audio për më shumë botues dhe njerëz në mbarë botën, që prej vitit të ardhshëm.