Familja Beckham më e pasur se Mbretëresha

Victoria Beckham ishte thjesht një këngëtare e grupit “Spice Girls”, dhe David ishte një yll futbolli, sëbashku ata ndërtuan një dinasti. Ngritën një biznes familjar që një ditë mund të vlejë mbi 1 miliardë sterlina.

Vlersimi i kësaj familjeje arrin më shumë se 500 milionë sterlina pasuri, me talente të shumta që vetë Victoria i ka quajtur një “cirk udhëtimi”.

Mes tyre, Victoria e David kanë punuar me firma si: Pepsi, Roceawear, Adidas, Gillette, Police dhe Armani.

Siç duket çdo ditë është Krishtlindje për familjen Beckham dhe pasardhësit e tyre.