Familja Mamaqi do shtohet me një anëtar, lajmin e jep Ami

Ami deklaroi në programin e Rudinës se shtëpia e re që kanë blerë ka një hapësirë të madhe dhe se ata do të përpiqeshin t`i shfytëzonin hapësirat e saj, përse jo duke sjellë në jetë të tjerë fëmijë. Pas këtij lajmi një postim i Amit tregon se familja e tyre do të shtohet së shpejti me një anëtar të ri, që këtë herë do të jetë një qenush simpatik.

Ami ka postuar një foto gjatë takimit me të dhe ka shpjeguar se po përpiqen ta marrin në shtëpinë e tyre.

Joeli do të jetë më i lumturi, tani që do të ketë një shok më shumë!

Link: https://www.instagram.com/p/BPWJi6mj4pp/?taken-by=amardatoska&hl=en