Familja Obama po pushon në një vend shumë afër Shqipërisë (FOTO)

President Barack Obama, First Lady Michelle Obama, and their daughters, Sasha and Malia, sit for a family portrait in the Oval Office, Dec. 11, 2011. (Official White House Photo by Pete Souza) This official White House photograph is being made available only for publication by news organizations and/or for personal use printing by the subject(s) of the photograph. The photograph may not be manipulated in any way and may not be used in commercial or political materials, advertisements, emails, products, promotions that in any way suggests approval or endorsement of the President, the First Family, or the White House.Ê

 

Familja Obama është duke pushuar në një vend, i cili ndodhet shumë afër Shqipërisë.

Ata ndodhen në Itali në Montalcino, vend i cili ndodhet 70 milje larg Shqipërisë. Ish-Zonja e Parë është parë e veshur me një këmishë rozë, xhinse dhe sandale të bardha, teksa vizitonë qytetin e bukur italian e shoqëruar nga një skuadër sigurie.

Kushtet e sigurisë në këtë vend janë rritur për ish- presidentin e SHBA-ve dhe mjaft banorë kanë dalë për t’i përshëndetur në pushimet e tyre 6-ditore.