Wednesday, February 21, 2018
Faqja e Facebook-ut që u mundëson takime homoseksualëve kosovarë (Foto)

Faqja e Facebook-ut që u mundëson takime homoseksualëve kosovarë (Foto)

Faqja e Facebook-ut që u mundëson takime homoseksualëve kosovarë (Foto)

3 Shkepje

Një faqe e Facebook-ut me emrin “Kosova Gay Kosovo” u mundëson takime homoseksualëve nga Kosova.

Përderisa në faqe nuk ka asnjë postim, ajo që bie në sy janë postimet e shumta nga vizitorët, ku ata kërkojnë takime me persona tjerë që janë homoseksual, shkruan lajmi.net.

Madje, në disa raste, edhe pse faqja është publike dhe postimet mund të shihen nga kushdo, publikohen edhe numrat e telefonit apo të dhëna tjera personale nga persona që dëshirojnë takime.

Shumica e profileve që postojnë aty janë të rreme, kurse kërkesa nga këta persona që kërkojnë takime janë nga më të ndryshmet.

Klikoni këtu që të shihni postimet e bëra në këtë faqe.

Gay

gay1

gay2

Close