Fejesa më përrallore!

Çiftet dëshirojnë që fotografitë e fejesës ose martesës të realizohen në mënyrën më të mirë.

Çifti nga Kanadaja, Cici dhe Clement kanë vendosur që fotografitë e fejesës së tyre t’i realizojnë në Islandë.

Shikoni fotografitë e tyre dhe vendet përrallore që ata vizituan.

Galeri me imazhe te Hapura: