Fejohet transgjinorja Linda Rei, tregon unazën e arit që i dhuroi biznesmeni shqiptar

“Zyrtarisht e fejuar!” Transgjinorja Linda Rei fejohet me biznesmenin shqiptar…Transgjinorja shqiptare, Linda Rei tashmë një vajzë me forma dikur ka qenë mashkull. Ajo pak më parë tregoi se është në lidhje me djalin e biznesmenit nga Kosova dhe tani Linda është zyrtarisht e fejuar. Lajmin e ka bërë vetë të ditur në faqen e saj Instagram ku ka prezantuar unazën që i ka dhuruar i dashuri. Djali që e ka propozuar Lindën banon në Zvicër.Babai i tij është një biznesmen i rëndësishëm. Linda Rei shprehet se është e dashuruar marrëzisht dhe e lumtur krah djalit në fjalë.