Fëmija i shpëton vdekjes nga treni

Momenti i tmerrshëm kur një fëmijë i shpëton vdekjes nga përplasja e trenit, pasi nëna e saj i shmangej pagesës së biletave. Ajo e mori fëmijën dhe e zbriti mbi hekurudhë për të kaluar në anën tjetër  në mënyrë që të mos paguantë biletën e trenit. Ngjarja ndodhi në Buenos Aires të Argjentinës.