Femra, ja si të visheni për t’u dukur më të gjata

Nuk është e lehtë të vishesh sipas modës, kur jeni të shkurtra… Megjithatë, ekzistojnë truke të pagabueshme për t’i dhënë lartësi një trupi të shkurtër, duke u veshur sipas modës.

Këshilla mbi atë çka duhet të vishni dhe shmangni kur ju jeni të shkurtra:

Vishni:

– Rroba të madhësisë tuaj

– Pantallona me bel të lartë

– Një xhaketë të shkurtër në qoftë se ju nuk keni gjoks të madh

– Çizme me taka dhe një fustan

– Një fustan të shkurtër

– Këpucë me takë jo më të lartë se 5 cm

– Bluza me motive, mundësisht vertikale

– Një rrip me të njëjtën ngjyrë si pantallonat

Shmangni:

– Fustanet e gjata që vijnë nën gju

– Pantallonat shumë të gjata që bien mbi këpucë

– Këpucë platformë që prishin siluetën

– Çizmet mbi gju

– Vathët dhe syzet e mëdha

– Vija horizontale