Femra më intelegjente janë ato që pijnë më shume


Prej kohësh në internet po qarkullojnë zëra se personat që pijnë më shumë janë edhe më inteligjentë.

Studiuesit finlandezë kanë ngushtuar rrethin e kërkimit, duke konfirmuar se femrat që pijnë më shumë janë më inteligjente.

Studimet shkencore thonë se inteligjenca e përgjithshme ka evoluar nëpëmjet përshtatjes psikologjike për të zgjidhur problemet emocionale më të reja.

Konsumi i alkoolit rrjedh nga një gjendje emocionale në zhvillim kështu që ekziston një lidhje e mundshme midis inteligjencës dhe pijes.

Personat më inteligjentë kanë në jetën e tyre më shumë aktivitete se të tjerët dhe si pasojë një jetë sociale më aktive.

Prandaj mundësia për ta gjetur veten ëprballë një gote vere është padyshim më e lartë.

Sa më shumë njerëz të takosh, aq më e madhe është mundësia për të dalë për të pirë diçka.