Femrat që kanë “pushtuar” botën me …të pasmet e tyre (Foto +18)

Vitet e fundit qendra e vëmendjes jo vetëm nga meshkujt, por edhe nga vetë femrat kanë qenë të pasmet e femrave. Nuk tërheqin më vëmendje gocat dhe gratë elegante dhe të dobëta, sepse sot e gjithë vëmendje është tek të pasmet e bollshme.

Në rrjetet sociale janë duke qarkulluar foto dhe imazhe ku femrat fotografojnë të pasmet dhe i hedhin ato në faqet e tyre personale duke bërë që të përhapen në gjithë botën virtuale.

Moda e quajtur ndonjëherë edhe “Stili Kim Kardashian”, ka eklipsuar të gjitha të rejat të cilat ose nëpërmjet palestrës, ose nëpërmjet ndërhyrjeve kirurgjikale janë në garë se kush siguron të pasmet më të’ mëdha’. Prej kohesh jemi kështu zyrtarisht në “Epokën e të pasmeve”.

Më poshtë ju sjellim konkretisht disa imazhe të modeleve më të njohura, e të disa të tjerave më pak të njohura të cilat kanë publikuar në instagram të pasmet e tyre bombastike shkruan opinion.al.

12356789101111-30-1121313-49_1482504644-2116140-300x246141516171819