Femrat shtatzënë duhet të bëjnë shumë kujdes, ja si ndikon e qara juaj te foshnja

Shtatzënia është aq e bukur, por edhe aq e vështirë. Nënat duhet të tregohen shumë të kujdesshme gjatë kësaj faze në mënyrë që të sjellin në jetë fëmijë të shëndetshëm. Çdo gjë që ju bëni, ndikon drejtëpërdrejtë te fëmija juaj, madje edhe gjendja emocionale.

Sipas studiuesve, nëse qani gjatë shtatzënisë, ju çlironi hormonin e stresit, i cili transportohet për në plancetë. Kur qani, foshnja juaj fillon të zhvillohet më ngadalë, prandaj tentoni të jeni sa më e lumtur dhe të mos keni momente të këqija.

Për të larguar ndjenjën e të qarës, bëni një dush të gjatë, merrni frymë thellë dhe meditoni, çdo sakrificë ja vlen për bëben tuaj.