Fenomen në Maqedoni:Askush nuk tregon apo nuk di a do të ketë dhe kurë do te kete mbledhje Qeveria

Qytetaret e Maqedonise aspak nuk dine  a do te kete dhe kur do te kete qeveria mbledhje dhe kur zakonisht qeveria ka mbledhje. Shume ralle ka lajmerim te tipit: Qeveria me mbledhjen e sotshme mori vendim… ose Qeveria sot diskutoj… Qeveria dje… dhe asnjehere Qeveria neser… Gjithashtu edhe web faqja e qeveri per momentin ka te dhenat e fundit nga data 6 gusht.Per ndryshe nga Maqedonia,Qeverite nga rajoni pas mbledhjes japin informacione te sakta dhe te detajuara nga mbledhjet e tyre./antpress