Fenomeni ‘Jolie-Pitt’ ka prekur edhe opinionin shqiptar dhe shumë i kanë dedikuar statuse atij që quhet ‘Divorci i Shekullit’.

Në një foto të publikuar në Instagram nga Françeska, në sfond të së cilës është Angeline Jolie dhe Brad Pitt, ajo shkruan: “Jo të dashur, jo probleme”. Medimin e saj e ka aprovuar edhe Zajmina Vasjari. Mos ndoshta ky postim vajzave po u shërben për të shprehur ‘dhimbjen’ e tyre për problemet në çift?jace_