Fërçkovski: Gruevski ka hapur fakultete në çdo fshat (Video)

Ljubomir Fërçkovski dje në një emision në Telma theksoi se nëse LSDM-ja vjen në pushtet ajo që duhet të bëjë janë dy gjëra të rëndësishme

Fërçkovski ka përmendur dy pika të rëndësishme që LSDM duhet t’i zbatojë menjëherë pas ardhjes në pushtet edhe atë:

‘Së pari të shpërbëhet gjyqësori dhe të lëshojë gjyqtarët ekzistues. Gjyqtarët e rinj t’i zgjedh faktori ndërkombëtar si ajo që të duket si Maqedonia humb sovranitetin e saj dhe protektoratin’.