FERRARI 7 MILIONË DOLLARËSH, MË I SHTENJTI I SHEKULLIT NË ANKAND

Ferrari 7 milionë dollarësh, më i shtenjti i shekullit në ankand

Të shtunën në një ankand të mbajtur një Ferrari i serisë “La”, ka arritur shumën 7 milion dollarë për tu shitur, shumë e cila e bënë këtë makinë më të vlefshmen e shekullit të 21, shitur ndonjëherë në ankand.

Të gjitha të ardhurat nga shitja, shkojnë për të ndihmuar në rimëkëmbjen, nga tërmeti në Itali, nën kujdesin e Fondit të Ndihmës Kombëtare të Tërmeteve, të Fondacionit amerikano-italian, shkruan TheVerge.

La Ferrari i cili ka një motor me 949-kuaj-fuqi dhe me një dizajn tejet tërheqës i ngjyrosur me ngjyrë të kuqe klasike dhe një flamur italian të pikturuar në pjesën e përparme./Insajderi.com