FIFA dënon edhe Kosovën, 30 mijë franga

Komisioni i Disiplinës i FIFA-s ka dënuar FFK-në me gjobë prej 30 mijë frangave zvicerane

Kjo për shkak të thirrjeve raciste dhe hedhjes së sendeve piroteknike nga ana e adhuruesve në ndeshjen Kosova – Kroacia që u zhvillua më 6 tetor në stadiumin “Loro Boriqi” në Shkodër.

Derisa Kroacia, e cila e fitoi këtë ndeshje me rezultat 6:0, është dënuar me 50 mijë franga zvicerane.