Fillojnë kalkulimet se kush do jetë ministër nga Bdi

Në prag të formimit të qeverisë, partitë politike kanë nisur ti përfolin emrat e ministrave të rinjë. Në këto kalkulime përmendet edhe emri i deputetit Rexhail Ismaili nga Kumanova e Likovës, njofton agjencia e lajmeve INA.

Burime nga BDI theksojnë se akoma nuk është përcaktuar dikasteri për Ismailin, përfaktin se paraprakisht ndarja e resorëve do të diskutohet me partnerët e koalicionit.

Flitet se nga një post qeveritar do ti takojë edhe Arbër Ademit dhe Mervan Xhemalit, anëtarë të partisë nga Kumanova dhe Likova.