Fillojnë punimet për shetitoret e Drinit të Zi

 

Kanë nisur sot punimet për renovimin e shetitoreve përreth Drinit të Zi nga Ura e Poezisë deri tek ura në qendër të qytetit. Bëhet fjalë për shtrimin e sipërfaqeve të poshtme nga të dyja anët e bregut dhe sipërfaqes së sipërme nga ana perëndimore.Më poshtë ju prezantojmë dhe fotografinë se si do të duket projekti i realizuar.