Fillon ndërtimi i qarkores së Shkupit e dëmtuar gjatë vërshimeve

Ka filluar rikonstruimi i plotë i pjesëve të dëmtuara të qarkores së Shkupit, e cila u dëmtua gjatë vërshimeve të 6 gushtit

Punimet do t’i realizojë Transmet, me investim të Ndërmarrjes Publike për rrugë shtetërore.

Me rikonstruimin e kesaj qarkore do të përfshihen 1500 metra, duke përfshirë edhe qarkoren në Haraçinë dhe Hipodrom.