Fillon rrënimi i “Besës” në Karshiakë?!

Arzijana Tairi, nga fshati Batincë, ditë më parë ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga Forumi i Gruas pranë Lëvizjes “Besa”, dhe prej ditës së sotme i bashkangjitet PDSH-së, gjegjësishtë Forumit të Gruas Shqiptare-Dega Karshiakë.

Arzijana Tairi është e diplomuar në Fakultetin e Shkencave Politike në Shkup, ku me vetëdëshirë nga dita e sotme i bashkangjitet radhëve të PDSH-së, njoftojnë nga Shërbimi për informim pranë PDSH-së- dega Karshiakë.