Fillon te shkaterohet projekti ” Shkupi 2014″ ne vlere prej 5 milion euro

 

Shkaterohen skulpturat nga projekti “Shkupi 2014”. Urat qe jane ne shkatrim e siper kane kushtuar 5 million euro.

Skulpturat jane shkeputur nga bazamenti si dhe jane thyer copat e mermerit. Gjithashtu  fasada e ures ka filluar te shkatrohet per shkak te lageshtise./Antpress