Fillon viti i ri hixhri 1438

>Bashkësia Fetare Islame në RM edhe këtë vit me rastin e Vitit të Ri Hixhri 1438 organizon Akademi Solemne e cila do të mbahet më datë 02 tetor 2016 (e diel) në Teatrin Kombëtar Maqedonas në Shkup, duke filluar nga ora 19:oo

P.S.
Mysafir special i mbrëmjes do të jetë këngëtari i ilahive me famë botërore Mesut Kurtish

Ju informojme se hyrja eshte me bilete e cila eshte falas dhe mund te merret ne bfi