Filluan përgatitjet për kuvendin rinor të LR PDSH

img_1135Përgaditjet e fundit e me aktivin partiak të LPDSH-Dega Tetove dhe këshillin inicues për përgaditjen e parë të Kuvendit Rinor pranë LR PDSH-së dega e Tetovës, që do të mbahet më 28.10.2016 ora 18.00, Pallati Kulturës Tetovë. Një atmosferë e ngrohtë dhe festive tek rinistët Tetovar, një eufori përpara Kuvendit zgjedhor. Përpara rini, Ju jeni forca dhe shtylla e kombit dhe e LR PDSH-së. Na priftë e mbara!